Budka telefoniczna do biura - sposób na rozmowy w open space
Jesteś właścicielem biura open space? A może jesteś pracownikiem, którego męczy codzienne szukanie cichego miejsca, w którym mógłbyś przeprowadzić ważną rozmowę z klientem? Budka telefoniczna do biura to sposób na Twoje problemy! To nowoczesne rozwiązanie zwiększy nie tylko Twój komfort pracy, lecz również Twoich współpracowników!
2018-05-09, 16:16

Praca w biurze open space

Jak już pisaliśmy w poprzednim artykule biuro open space pozwala zaoszczędzić sporą przestrzeń i zmniejszyć wydatki związane z jej utrzymaniem. Często jednak takie rozwiązanie wiąże się ze zwiększonym hałasem i bałaganem, co może rozpraszać pracowników i zmniejszać ich wydajność. Co można zrobić, aby zwiększyć komfort pracy w takich warunkach? Warto oddzielić od siebie współpracowników dodatkową półką lub donicą z kwiatami, tak, aby łatwiej było im się skoncentrować na swojej pracy. W skupieniu mogą pomóc również słuchawki z kojącą muzyką i regularne wychodzenie na krótkie, kilkuminutowe przerwy. Doskonale w takich warunkach sprawdza się również budka telefoniczna do biura, która zapewnia prywatność i ciszę podczas ważnych rozmów.

Jak działa budka telefoniczna?

Jest to nowoczesna konstrukcja, która zbudowana jest z dźwiękoszczelnych materiałów, która gwarantuje spokój i prywatność zarówno rozmówcy, jak również jego współpracownikom. Budka telefoniczna do biura charakteryzuje się oryginalnym, nowoczesnym designem, dzięki czemu świetnie prezentuje się w każdym miejscu i może stanowić nawet oryginalny element wystroju.

budka telefoniczna do biura

Budka Telefoniczna