Budka telefoniczna do biura Philips - dźwiękoszczelność i design
Czym jest Budka telefoniczna do biura Philips i do czego służą produkty oferowane przez polską markę Imin Pods? Przekonajmy się!
2021-09-22, 16:57

Budka telefoniczna do biura Philips - funkcjonalność i pomysłowość

Dlaczego budka telefoniczna do biura Philips jest warta Twojej uwagi? Sprawdź w naszym artykule!

Czym jest nowoczesna budka telefoniczna?

Nowoczesne budki telefoniczne to specjalnie zaprojektowane, dźwiękoszczelne pomieszczenia, które mogą znajdować się w przestrzeniach biurowych i nie tylko. Doskonale sprawdzą się także hotelach czy na lotniskach lub w innych, głośnych przestrzeniach. Budki są produktem mobilnym, który można ustawić w dowolnie wybranym miejscu a ich montaż i demontaż jest szalenie łatwy. Budka telefoniczna do biura Philips to jedna z realizacji renomowanej, polskiej firmy produkcyjnej - Imin pods.

Budka telefoniczna do biura Philips

Imin Pods to marka, którą tworzy firma Imin Group, która jest polską firmą, która projektuje, produkuje i sprzedaje budki dźwiękoszczelne. Budki zdobyły uznanie w konkursie Dobry Wzór w 2018 i 2019 roku, organizowanym przez Instytut Wzornictwa Przemysłowego. Sprawdź na stronie marki jak prezentuje się Budka telefoniczna do biura Philips, sprawdź również inne modele budek, jakie oferuje producent. Jesteśmy pewni, że znajdziesz dla nich zastosowanie w swoim biurze, szczególnie jeśli działa w formie open space!

Budka Telefoniczna